همايش تجليل از فعالان عرصه مقاومت و دفاع از فلسطين به همت شهرداری تهران و اتحاديه بينالمللی سازمانهای غيردولتی حامی فلسطين و با حضور زهرا مصطفوی، دبيركل اين اتحاديه، حجتالاسلام سيداحمد موسوی، مشاور رئيس جمهور در امور فلسطين، صلاح زواوی، سفير فلسطين و خالد قدومی، نماينده حماس در تهران، آيتاللهی، دبير جمعيت دفاع از فلسطين، پرويز شيخ طادی، كارگردان برجسته سينمای ايران، عباس سليمی نمين، مدير دفتر مطالعات و تدوين تاريخ ايران، حسين علايی و تنی چند از چهرههای برجسته در حوزه دفاع از قدس و مردم مظلوم فلسطين، بعد از ظهر ، چهارشنبه نهم مردادماه در باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار شد.
اين همايش با پخش سرود مقدس سرود و تلاوت آياتی از چند كلامالله مجيد آغاز شد و حجتالاسلام والمسلمين ميثم امرودی، مشاور شهردار تهران در امر حمايت از فلسطين در سخنانی با تسليت ايام شهادت اميرمؤمنان علی(ع) به ذكر فضائل شب قدر پرداخت و با اشاره به دغدغه فعالان عرصه دفاع از فلسطين و هم و جد بی ريای آنان در اين زمينه گفت: سركار خانم مصطفوی اصرار داشتند كه اين گردهمايی انجام گيرد.
وی با مروری بر روند تأسيس و فعاليتهای اتحاديه بينالمللی سازمانهای غيردولتی حامی فلسطين و سه دوره دبيركلی زهرا مصطفوی بر آن به تأكيد رهبر معظم انقلاب بر حضور يادگار امام(ره) در كشورهای خارجی در جهت تحقق بهتر اهداف اتحاديه اشاره كرد و در ادامه انقلاب، امام و رهبری و حمايت از مقاومت فلسطين را سه محور كاری مهم شهرداری تهران برشمرد و اظهار كرد: بنا داريم انشاءالله هرساله همايشی به منظور تجليل از فعالان عرصه دفاع از فلسطين برگزار كنيم.
در ادامه گروه تواشيح بينالمللی «الزهرا» به اجرای همخوانی به دو زبان عربی و فارسی پرداختند و سپس حجتالاسلام والمسلمين محمدحسن رحيميان، نماينده ولی فقيه در بنياد شهيد در سخنانی يكی از ويژگیهای امام راحل را ثبات در مسير حركت و عدم هرگونه اعوجاج و فراز و نشيب برشمرد و گفت: يكی از اصول ثابت و تغييرناپذير امام(ره) از ابتدا تا انتها دفاع از فلسطين است.
وی دفاع از فلسطين را در نگاه امام خمينی(ره) شاخصی برای تشخيص اسلام از كفر و اسلام ناب از اسلام آمريكايی برشمرد و خاطرنشان كرد: پس از تثبيت نظام اسلامی نيز امام(ره) فلسطين را شاخصی برای همه مستضعفين در مقابل همه مستكبران تعريف كرد.
حجتالاسلام رحيميان به توالی زمانی شبهای قدر با روز جهانی قدس اشاره كرد و گفت: رهبر كبير انقلاب اسلامی در اينباره میگويد اگر قرار است در ليلةالقدر، سرنوشت يك سال آينده مسلمانان رقم بخورد، در روز قدس هم بايد سرنوشت آينده جهان اسلام به ويژه فلسطين از طريق بسيج همگانی عليه رژيم صهيونيستی تعيين شود.
وی از صراحت كلام بی نظير امام خمينی(ره) سخن گفت و با تأكيد بر اينكه در جنگهای ۳۳ روزه و هشت روزه اين خط امام بود كه پيروز شد، توطئهها عليه مقاومت و حركت اصيل اسلامی را تمامنشدنی خواند و اظهار كرد: هيچگاه، حركت ما روان و راحت پيش نخواهد رفت و همواره با توطئهها مواجه خواهد شد اما شاخص دفاع از فلسطين در مقاطعی همچون حركت جوانان انقلابی مصر سبب میشود دولت برآمده از اين انقلاب برای ابطال پيمان ننگين كمپ ديويد و بازگشايی گذرگاه رفح مورد سنجش قرار گيرد و در كمتر از يك سال وقتی ديدند دولت مستقر شده، نماينده اين شاخص نيست، آن را برانداختند.
نماينده ولی فقيه در بنياد شهيد مبارزه با رژيم اشغالگر قدس را شاخص تعيين حق عنوان كرد و با اشاره به پذيرفته شدن حزبالله به عنوان خط مقدم مبارزه با اسرائيل گفت: آنها كه با شعار «الله اكبر» سينهها را میدرند و مجروحانشان در بيمارستانهای اسرائيل معالجه میشوند در خط اسلام آمريكايی هستند.
وی با اشاره به اميدواری قطعی امام خمينی(ره) نسبت به نابودی اسرائيل تصريح كرد: امام(ره) پيشگو نبود اما با پيوند با اسلام و حقيقت قرآن، آنچه میگفت برگرفته از آيات الهی بود، لذا با اطمينان میفرمود «اسلام ابرقدرتها را به خاك مذلت خواهد نشاند».
حجتالاسلام رحيميان در پايان با ابراز اميدواری نسبت به خلق حماسه سياسی دوم در عرصه دفاع از فلسطين، ياد امام امت را گرامی داشت و حضور يادگار او ـ زهرا مصطفوی ـ را در همايش به فال نيك گرفت.
در ادامه همايش، بخشهايی از فيلم سينمايی «شكارچی شنبه» به كارگردانی پرويز شيخ طادی و هنرمندی علی نصيريان پخش شد و سپس با حضور زهرا مصطفوی، صلاح زواوی و حجتالاسلام رحيميان از پرويز شيخ طادی كارگردان فيلم «شكارچی شنبه» كه حاصل ۱۱ سال تلاش او در صهيونيسمشناسی است، با اهدای لوح، تجليل به عمل آمد و او هنگام دريافت آن بر چادر صبيه امام بوسه زد.
همچنين از محمدجواد جعفرپور هنرپيشه نوجوان فيلم «به همين سادگی» و حسين رويوران، پژوهشگر و كارشناس مسائل خاورميانه نيز با اهدای لوح تجليل شد و مراسم با مناجاتخوانی به پايان رسيد.